Design - interior - case - cu - mansarda - Bucuresti - Constanta - ClujDesign - interior - casa - mansarda - Constanta - Galati - CalarasiDesign - interior - mansarda - casa - Bucuresti - PiperaDesign - interior - dormitor - mansarda - Cluj Napoca - Brasov - Pitesti

Proiecte design interior case, vile, cu mansarda realizate de Nobili Interior Design in Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj. Amenajari interioare mansarde cu proiect 3 D si materiale de designer ( mobila italiana, parchet stratificat, corpuri de iluminat, materiale textile decorative).

Cu totii tanjim dupa momente de relaxare care sa ne ajute sa trecem cu usurinta peste desele momente de cumpana ale vietii. Si atunci tot ce ne-am dori este un loc comod si confortabil in care sa reusim sa le invitam sufletul la o discutie sincera. Un astfel de loc poate fi considerat si mansarda. Acest loc destul de restrans poate sa capete o sumedenie de forme si utilitati in functe de modul in care alegem sa-l decoram. Peretii din lemn sau care sa mimeze culoare, consistenta si textura acestora, un pat cat mai confortabil si pufos, un corp de mobilier rezonabil ca marime si un obiect de iluminat care sa rezoneze cu restul incaperii. Aceste ingrediente sunt suficiente pentru a ajuta la crearea unui concept de design interior casa clasica, in care tu sa fii protagonistul principal.Culorile alese, modul de imbinare a nuantelor, armonia formelor si liniile, micile pete de culoare oferite de obiectele decorative reprezinta accesorii ale originalitatii si elegantei care va incadra designul interior pentru dormitorul mansarda intr-un stil care-ti caracterizeaza si personalitatea. Astfel vei putea sa transformi acest loc restrans intr-o oaza de liniste, bun gust, relaxare si eleganta in care tu si persoanele cu adevarat imporante pentru sufletul tau sa-si gaseasca refugiul dorit. De ce sa te multumesti cu lucruri sobre, concrete si de altii stabilite? De ce sa nu-ti pui imaginatia la contributie chiar si in ceea ce priveste decorarea locuintei tale si utilizarea fiecarui spatiu? De ce sa-ti transformi mansarda intr-un loc de depozitat lucruri nefolositoare cand in ea poate sa stea ascuns secretul bunei tale dispozitii? Asculta mai intai sfaturile unui designer de interior dupa care alege sa iti mulezi propriile dorinte, asteptari si preferinte pentru a da astfel glas fiecarei incaperi din casa ta. Da, o mansarda poate sa se transforme in cel mai elegant, comod, relaxant si special dormitor, intr-un refugiu al sperantei si bunei dispozitii. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata. Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Portofoliu design interior  rezidential case vile

Firma Nobili Interior Design a inceput sa proiecteze concepte personalizate de design interior pentru case si vile de lux inca din anul 2008. Pentru noi, acest lucru nu a devenit doar o slujba, ci o parte integranta a vietii. Experienta dobandita si nivelul ridicat de cunostinte ne-au oferit posibilitatea de a deveni unul dintre cele mai renumite si mai mari studiouri de design interior din Romania. Fiecare dintre proiectele noastre de design interior este unic si personalizat tinand cont de arhitectura exterioara si interioara a locuintei si de nevoile clientului. Pana in prezent, am realizat cu succes peste 250 de proiecte de design interior pentru case clasice cu mansarda, vile moderne cu etaj iar pentru aproape 100 de proiecte am oferit serviciul de administrare cu livrare de materiale pentru amenajarea interioara. Echipa noastra poate folosi toate materialele si tehnologiile posibile, orice stiluri de design de la clasic, baroc, new clasic, mediteranean la modern sau scandinav pentru a va face casa personalizata stilului de viata. Daca aveti in plan achizitia unui proiect de design interior, va prezentam portofoliul de lucrari realizate de firma noastra care va poate ajuta sa va decideti cu privire la stilul cel mai potrivit pentru casa sau apartamentul dumneavoastra. Case clasice de lux cu mansarda, case cu etaj in stil mediteranean, vile moderne, lucram cu toate tipurile de imobile din intreaga tara, inclusiv in Bucuresti, Giurgiu, Brasov, Ploiesti, Constanta, Braila, Tulcea sau Galati. Proiect design interior rezidential: portofoliu design interior | casa clasica in buzau | casa clasica in bucuresti | casa moderna in bucuresti | casa clasica craiova | casa moderna de lux in constanta | proiect constanta | casa stil clasic brasov | casa stil clasic targoviste | proiect galati | portofoliu in giurgiu | casa moderna cu etaj | design interior | casa de lux | design interior casa pipera | vezi proiect | casa clasica targu mures | proiect constanta | portofoliu braila | proiect pitesti | vila de lux ialomita | vila bucuresti | casa braila | casa calarasi | design interior bucuresti | living galati | ploiesti | Visit | casa sinaia | case cu mansarda | case de lux | design interior | design bucuresti.

Nobili Interior Design este un furnizor de servicii de arhitectura si design interior. Putem realiza un concept complet de design interior pentru casa sau apartamentul dumneavoastra, precum si posibilitatea de a livra intreaga gama de mobilier, accesorii pentru amenajarea interioarelor. Fiecare proiect de design interior pe care il concepem este unic pentru noi si ne punem creativitatea si pasiunea in el pentru a-l face cel mai bun de fiecare data. Pentru noi, proiectele de design interior clasic de lux pe care le cream sunt cea mai buna modalitate de a evidentia experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu. Noi ascultam nevoile clientilor si implementam concepte de design interior pentru a face ca clientul sa simta ca este casa lui, spatiul sau privat. Modelele minunate de design interior clasic, pe care le realizam, sunt dedicate oamenilor care apreciaza adevarata calitate, in materie de arta si design. Punem tot ce ne sta in putinta pentru a ajunge la nivelul artei in fiecare aspect al casei in curs de amenajare. Iar portofoliul cu proiecte rezidentiale pentru locuinte familiale prezentat sunt dovada acestei afirmatii. Puteti vedea in portofoliul nostru proiecte de design interior pentru case, dar si proiecte de apartamente in stilul clasic sau modern realizate in toate orasele mari din Romania. In conceptele clasice de design interior pe care le-am realizat, am folosit culori usoare, cum ar fi alb, culoarea crem, bej sau culorile pamantului. Sentimentul de lux provine din atentia la detalii si calitatea materialeor folosite in toate proiectele nostre de design interior. Am realizat concepte pentru case clasice in intreaga tara. Credem ca cea mai buna abordare ar trebui sa o avem atunci cand incepem sa discutam despre realizarea un concept pentru o casa clasica sau moderna este sa colaboram cu clientul si sa ascultam mai intai nevoile si cerintele sale. Descoperiti aceste minunate concepte si proiecte de design interior pe care le-am facut cu succes clientilor nostri. Doar in cazul in care aveti un proiect in minte pentru casa sau apartamentul dvs., sunati-ne astazi. Putem livra conceptul complet pentru proiecte rezidentiale, cum ar fi case sau apartamente, dar si pentru proiecte comerciale cu materiale de designer importate de firma noastra la cele mai bune preturi de fabrica. Avem un portofoliu rezidential in continua dezvoltare cu proiecte pentru case, vile, apartamente cu trei sau patru camere. Avem literalmente raspunsul pentru ceea ce vreti sa decorati si sa va imbunatatiti in casa mult visata. Suntem gata sa facem urmatoarea provocare, oricat de dificil ar fi. Locatia nu este o problema pentru noi, deoarece putem dezvolta proiecte de design interior aproape peste tot in Romania. Portofoliu design interior rezidential.


Phone :     0720665365

E-mail :    nobilidesign [@] gmail.com