Diverse

Un proiect de design interior presupune crearea unui concept personalizat, unic pentru fiecare client in parte, de aceea daca nu te-ai regasit in unul dintre stilurile de design aflate in portofoliu este pentru ca tu esti altfel, fiecare persoana este unica in felul ei iar proiectul de design personalizat pe care il vom crea pentru tine cu siguranta te va reprezenta in totalitate exprimand stilul tau de viata si personalitatea ta.

Primul pas – contacteaza-ne sau trimite pe mail schitele imobilului pe care doresti sa-l amenajezi pentru a primi o oferta de pret si in cel mai scurt timp specialistii nostri te vor contacta pentru o discutie mai detaliata si eventual pentru stabilirea unei intalniri.

Ofertele de pret pentru proiectul 3D sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si de stilul de amenajare ales. La prima intalnire vom discuta detaliat aspectele referitoare la destinatia fiecarei incaperi, vom identifica stilul de amenajre iar dupa incheierea unui contract vom vizita locatia ce urmeaza a fi amenajata pentru verificarea dimensiunilor schitelor initiale si intocmirea unui nou releveu daca sunt necesare modificari de compartimentare.

Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D .

Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design astfel incat pot opta pentru unul din cele trei pachete de servicii create potrivit nevoilor sale .

SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR Nobili Pro (concept persoanlizat 3D, mapa de proiect, ofertare materiale)

- Case, vile moderne preturi ( La cerere) euro/mp, in functie suprafata si de tipul compartimentarii.

- Case, vile clasice preturi ( La cerere) euro/mp, in functie de suprafata si de tipul compartimentarii.

pret design interior case | Tarife design interior case.

- Apartamente, garsoniere preturi (La cerere) euro/mp in functie de suprafata si de stilul ales.pret design interior apartamente | Tarife design interior apartamente.

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat , - dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Oferta de pret pentru materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).

SERVICIUL DE DESIGN INTERIOR PREMIUM (LA CHEIE) – preturi La cerere

Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect (schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc. Ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).
Management de proiect care presupune :
-Prezentarea unor contractori de lucrari de constructii si amenajari interioare daca nu exista deja o firma de amenajari angajata, asistarea si coordonarea lucrarilor de pe santier (planificarea etapelor de lucru, verificarea si urmarirea lucrarilor astfel incat sa se respecte proiectul de design).
-Prezentarea unor contractori producatori de mobilier pe comanda  ( urmarirea si verificarea  productiei mobilierului astfel incat sa se respecte conceptul creat si fisele tehnice ale mobilierului din proiectul de design).
-Prezentarea colectiilor de mobilier din Italia, urmarirea livrarii si montajului mobilierului comandat.
-Urmarirea livrarii si montarii tuturor materialelor adaugate in proiect.
Pentru a putea raspunde  solicitarilor clientilor din alte orase din tara si din strainatate am creat :

SERVICIUL DE DESIGN PRIN CORESPONDENTA ONLINE

– preturi _ _ euro/mp pentru case, vile moderne.

- preturi _ _ euro mp pentru case vile clasice.

- preturi _ _ euro/mp pentru apartamente, garsoniere.

care iata ce inseamna :
-Trimiti schitele imobilului si poze de la interior la adresa de e-mail mentionata pe site.
-In cel mai scurt timp vei primi oferta de pret si vei fi contactat de un consultant al firmei care iti va explica cum se deruleaza acest serviciu.
-Dupa acceptarea ofertei de pret vei primi o fisa personalizata pe care va trebui sa o completezi si s-o trimiti pe mail. Aceasta fisa solicita informatii cu privire la destinatia fiecarei incaperi, stilul de amenajare ales si multe alte detalii care ne vor ajuta sa concepem exact ceea ce iti doresti.
-Se creeaza spatiul tau in 3D ( neamenajat) si iti vom trimite pe mail plansele 3D pentru ca tu sa recunosti si sa confirmi compartimentarea, dupa care se va lucra la amenajarea in 3D a spatiului. In tot acest timp vom tine legatura si telefonic si pe mail pentru a colabora indeaproape si pentru a obtine cel mai bun rezultat .
-Cand proiectul este gata, vei primi in prima faza plansele 3D pe mail pentru ca apoi, dupa acceptarea proiectului sa primesti prin curier mapa de proiect care contine toate datele necesare punerii in practica a proiectului ( schite 2D cu instalatii electrice si sanitare, schite 3D cu mobilierul creat- dimensiuni, schite tavane create, recompartimentare, etc, ofeta de pret cu materialele pe care le-am folosit in proiect, materiale pe care le furnizam direct ).
Eventualele modificari pe care vei dori sa le aduci proiectului propus de noi nu solicita costuri suplimentare. Vom pastra legatura si te vom ajuta sa implementezi proiectul de design interior astfel incat rezultatul final sa fie exact ca in proiectul 3D prin disponibilitatea noastra de a oferi suport firmei de amenajari care va lucra si prin furnizarea materialelor pe care le-am folosit in proiectul 3D. 
In functie de tipul proiectului de design interior pentru care optati ( casa, vila, apartament, hotel, restaurant, bar, cafenea, magazin, clinica medicala, salon infrumusetare coafor) ne deplasam la locatia dvs. fara costuri suplimentare fata de oferta transmisa pentru conceptul de design interior 3d. design interior casa moderna de lux constanta 1In concluzie indiferent ca va aflati in Bacau, Suceava, Iasi, Focsani, Buzau, Cluj Napoca, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu sau Hunedoara veti achita acelasi pret pentru proiectul de design interior ca si un client din Bucuresti, Constanta, Giurgiu, Calarasi, Galati, Tulcea, Craiova, Brasov sau Sinaia, Prahova. 


Firma_design_interior_case_clasice_ConstantaBirou_arhitectura_interior_ConstantaFirma_amenajari_interioare_case_vile_Constanta_Brasov_Ploiesti.Designer_interior_restaurante_baruri_cafenele_cluburi_Bucuresti_Constanta_Cluj_SibiuDesign_amenajari_interioare_restaurante_nunta_evenimente_Constanta_Galati_Bucuresti

Servicii firma design interior, arhitect randari 3d, amenajari interioare, case, vile clasice, moderne, preturi de la 10 euro metru ( oferta finala de pret pentru proiectul de design interior se calculeaza in functie de numarul de metri patrati construiti, nr. de camere, stilul ales si complexitatea proiectului in curs de implementare) in Constanta, Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Pitesti, Galati.design interior casa moderna de lux constanta | pret design interior constanta.

Portofoliu proiecte design interior realizate de Nobili Interior Design: Portofoliu rezidential |

Recomandarea echipei noastre: OYKO

Firme cu care colaboram : Go URL| Go URL| Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | Go URL | link | link | link | link | link | link | link |

 • Design interior casa moderna de lux in Bucuresti


  Detalii:
 • Design interior casa clasica in Buzau


  Detalii:
 • Design interior casa moderna cu etaj in Bucuresti


  Detalii:
 • Design interior casa moderna in Bucuresti


  Detalii:
 • Design interior casa moderna de lux in Constanta


  Detalii:
 • Design interior casa stil modern in Constanta


  Detalii:

Pentru ca reusita unui proiect de amenajarea interioara sa fie garantata, apelarea la serviciile unei firme de design interior este cea mai buna decizie. Stilurile de design interior sunt diferite si au anumite elemente caracteristice, iar fiecare client doreste sa isi puna amprenta in reamenajarea sau decorarea casei, apartamentului sau a vilei sale. Asadar, Nobili Interior Design reprezinta alegerea perfecta pentru proiecte de design care vizeaza spatii comerciale ( restaurant, bar, cafenea, hotel, magazin haine, salon coafor infrumusetare, clinica medicala) sau rezindentiale ( case, vile, apartamente). Fiind lideri pe piata din anul 2008 si avand peste 250 de proiecte de design interior si arhitecturale implementate cu suces in marile orase din Romania precum Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Craiova, Giurgiu, Galati, Braila, Tulcea, Calarasi, Bacau, Suceava, Focsani, Vaslui, Nobili Interior Design propune solutii cheie si implementari unice pentru toate proiectele de design interior. Fiecare spatiu din casa sau vila pe care doriti sa o amenajati trebuie sa inglobeze elementele caracteristice ale stilului de design interior ales si sa va reprezinte preferintele in materie de arhitectura si amenajari interioare. Un stil de design interior clasic, necesita o cromatica deschisa, mobilier de calitate din lemn productie Italia, un parchet din lemn stratificat iar accesoriile si finisajele alese din gama producatorilor si furnizorilor de top din Europa. Corpuri de iluminat masive, precum un candelabru sau chiar niste cornise decorative si alte astfel de mici detalii aduc in prim plan rafinamentul stilului clasic de design interior. Calitatea finisajelor va asigura trainicia materialelor implementate in acest tip de proiect de design interior si amenajare interioara. Bineinteles, fiecare alegere se va baza pe posibilitatile financiare ale clientului si gusturile sale. Alaturi de arhitectii si designerii de la Nobili Interior Design, clientul va putea vizualiza proiectul de design interior in format 3D inainte ca acesta sa fie pus in aplicare. Odata ce s-a dat unda verde, specialistii vor demara acest proiect de amenajare interioara, consultandu-se pe tot parcursul acestuia cu clientul in cauza. Arhitectii din cadrul firmei de amenajari si design interior se vor axa pe redarea unui spatiu cat mai functional, indiferent ca doriti sa amenajati o casa, apartament, hotel, restaurant, magazin sau salon de infrumusetare. Nobili Interior Design este o echipa talentata a caror servicii de specialitate sunt la superlativ, iar rezultatul final te va surprinde. Trimite-ne pe e-mail ( nobilidesign[@]gmail.com) schite 2d si cateva cuvinte despre cum iti doresti sa arate casa sau afacerea ta. Costuri estimative servicii design interior pret: Design interior case stil clasic pret 16-22 euro mp fara tva. Design interior case stil modern preturi de la 15 la 19 euro mp fara tva. Design interior spatii comerciale preturi 14 – 25 euro mp fara tva. Pretul total al unui proiect de design interior difera in functie de stilul ales, compartimentarea si numarul de camere, complexitatea si cerintele proiectului. Contact arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Serviciile noastre de design interior depind de necesitatile clientului si de viziunea arhitectului specialist. Cu o echipa de specialisti formata din arhitect, designer de interior, exterior, proiectant de mobilier aflata in spatele fiecarui proiect veti primi cele mai bune recomandari si solutii pentru amenajarea interioara a casei, apartamentului sau vilei, indiferent de orasul in care va aflati. Preturile proiectul de design interior 3D incep de la 17 euro/mp, acestea variind in functie de suprafata incaperilor, numarul de camere care trebuie amenajat si bineinteles stilul de design interior ales. Fiecare stil de amenajare necesita munca in echipa, colaborare si sfaturile unor experti in domeniu.Phone :     0720665365

E-mail :    nobilidesign [@] gmail.com